Serveis

A Fusteria Montanyà combinem les últimes tecnologies del sector amb les tècniques més tradicionals, la qual cosa dóna lloc a uns productes de qualitat, duradors i de dissenys exclusius. Si desitja conèixer més sobre els nostres productes i serveis, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol mitjà.

Fàbrica d'estructures de fusta

Fusteria i disseny d’exteriors

El treball que desenvolupem a Fusteria Montanyà oscil•la al voltant d'una matèria primera: LA FUSTA. Per garantir la màxima qualitat i durabilitat dels productes que fabriquem, usem fustes massisses i derivats de la fusta. A més a més, cuidem al màxim les característiques dels acabats i coordinem el seguiment dels treballs fins a la seva total finalització. Tot això amb el màxim respecte i la màxima personalització.

projects amb fusta

Fusteria i dissenys d'interiors

Si està intentant localitzar una empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes amb fusta a Granollers, a Fusteria Montanyà tenim el que necessita. Posseïm una trajectòria que molt poques empreses tenen i, a més a més, treballem amb els millors materials del sector, per la qual cosa garantim la qualitat de tots els nostres articles.