Fusteria a a Granollers, servei arreu de l’Estat’

Fusteria a Granollers

Montanyà, més de 150 anys treballant la fusta

'Disseny i qualitat a l’abast de tothom'

Qualitat, tradició i professionalitat. Aquestes són les tres característiques que millor defineixen i diferencien la nostra fusteria a Granollers. Estem especialitzats en la fabricació, disseny i montatge de tot tipus d'elements i mobiliari de fusta, tant per zones exteriors com interiors.

Som una empresa familiar que té més de 150 anys de trajectòria i experiència al sector de la fusteria i l'ebenisteria. Això vol dir que coneixem com ningú les característiques dels nostres productes i som coneixedors de les necessitats que tenen els nostres clients. Per aquesta raó, Fusteria Montanyà és el lloc perfecte per sol•licitar assessorament i ajuda sobre un moble, un revestiment o un sòl fabricat completament amb fusta.

Tot el que fem és possible gràcies al conjunt de professionals que formen part de Fusteria Montanyà. El nostre equip de treball té una gran experiència al sector i s'implica en tots i cadascun dels encàrrecs. La qualitat dels nostre producte final és basa en la capacitat que tenim de combinar modernitat amb tradició i artesania, la qual cosa dóna lloc a uns productes de qualitat, exclusius al mercat i l’abast de tothom.

A qui ens dirigim a Fusteria Montanyà?

El nostre treball està dirigit a qualsevol persona o empresa que opti per tenir uns mobles de qualitat, fets completament a mida i amb un estil únic. Els productes que fabriquem i dissenyem a la nostra fusteria de Granollers són perfectes per a tot tipus de clients: particulars, empreses, decoradors i dissenyadors d’interiors i constructors.

En quin àmbit treballem?

A Fusteria Montanyà no tenim fronteres ni barreres físiques. Això vol dir que ens desplacem per tot el territori català, nacional, europeu i internacional. Posa't en contacte amb nosaltres i et facilitarem un pressupost sense compromís.

 

Fusteria exterior

Faci un cop d'ull als nostres treballs de fusteria exterior

Fusteria interior

Faci un cop d'ull als nostres treballs de fusteria interior