Fusteria i dissenys d'interiors

Empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes amb fusta a Granollers

A Fusteria Montanyà elaborem projectes a la seva mida. Disseny, elaboració i muntatge inclosos en el preu.

Fusteria i dissenys d'interiorsSi està intentant localitzar una empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes amb fusta a Granollers, a Fusteria Montanyà tenim el que necessita. Posseïm una trajectòria que molt poques empreses tenen i, a més a més, treballem amb els millors materials del sector, per la qual cosa garantim la qualitat de tots els nostres articles.

Pel desenvolupament dels nostres treballs i dissenys tenim la tecnologia d'última generació i un equip humà molt professional i experimentat. La qualitat final del producte és la nostra principal preocupació i, per això, posem a la seva disposició tots els mitjans possibles.

Productes elaborats amb dissenys propis

Des del primer moment, a Fusteria Montanyà assessorem i realitzem un seguiment rigorós de cada projecte. Aportem dibuixos i dissenys propis i li donem el nostre punt de vista sobre els materials i els acabats. Aquesta combinació de les tècniques més innovadores amb l'experiència artesanal és precisament la que ens converteix en pràcticament únics al sector.

Fem projectes amb fustes especials.

El transport i el muntatge estan inclosos al preu.

El disseny i la creació es fa segons les necessitats de cada client.

Serietat amb els terminis de finalització acordats.

Fusteria exterior

Faci un cop d'ull als nostres treballs de fusteria exterior