Fusteria i disseny d’exteriors

Fusteria Montanyà, la seva fàbrica d'estructures de fusta a Granollers

Visiti la nostra fàbrica d'estructures de fusta a Granollers i sol•liciti pressupost sense compromís.


 Fusteria i disseny d’exteriorsEl treball que desenvolupem a Fusteria Montanyà oscil•la al voltant d'una matèria primera: LA FUSTA. Per garantir la màxima qualitat i durabilitat dels productes que fabriquem, usem fustes massisses i derivats de la fusta. A més a més, cuidem al màxim les característiques dels acabats i coordinem el seguiment dels treballs fins a la seva total finalització. Tot això amb el màxim respecte i la màxima personalització.

Des de fa dècades estem especialitzats en la fabricació d'estructures de fusta. Per estructures entenem tant revestiments com a mobles o elements de decoració fets completament en fusta. Tan sols ha d'explicar-nos les seves preferències, indicar-nos el material desitjat i nosaltres realitzarem tot el treball. A més a més, li facilitem un pressupost previ sense cap tipus de compromís.

Els serveis que posem a la seva disposició a Fusteria Montanyà són completament integrals, la qual cosa vol dir que els nostres tècnics s'encarreguen absolutament de tot, sense que així vostè s'hagi de preocupar per res. Fem els esbossos inicials, l'assessorem personalment, redactem i dissenyem tot el projecte i ens encarreguem de la seva fabricació. Posteriorment, ho instal•lem al seu habitatge o empresa i l'oferim un excel•lent servei postvenda.

Quin tipus de treballs realitzem?

Tot el que es pugui elaborar en fusta ho fem a la nostra fàbrica d'estructures de fusta de Granollers. Estem parlant de mobles de cuina, mobiliari pel bany, armaris, vestidors, sòls, revestiments de parets i porxos exteriors, entre altres articles. A més a més, la qualitat no està renyida amb el preu, ja que també l'oferim unes atractives tarifes.